Team Dr. Joseph : Hightech Natural Cosmetics

We houden altijd onze oren gespitst bij wensen van de klant, waarbij we steeds vaker 'natuurlijke producten' voorbij hoorden komen. Hier hebben we op in gespeeld met de producten van Team Dr. Joseph. 

Hierbij ligt de focus op  de effectiviteit van de producten. De kostbare ingrediënten, in combinatie met de nieuwste technologie zorgen voor kracht in elk flesje! De producten zorgen er niet alleen voor dat de huid stevig en delicaat aanvoelt, ze zorgen ook voor een lange termijn effect. De combinatie van verschillende actieve ingrediënten en het volgen van holistische idealen, zorgen voor cosmetica die op vele niveaus werkt, van het huidoppervlak tot in de diepere huidlagen.

Team Dr. Joseph is niet alleen hightech, maar ook zeer effectief, biologisch gecertificeerd en 100% natuurlijk. Zuiverheid, kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel van dit merk!

Het tijdloze design van deze productlijn, waarvan de essentie de combinatie tussen de natuur en technologie is, is een plaatje voor het oog én elk hoofdingrediënt van het product staat afgebeeld op de verpakking.

Bij de behandelingen van Team Dr. Joseph ervaar je een écht wellness-gevoel! Geur, beleving, massage, een moment van rust én huidverbetering in 1!