Vers van de Pers, Dr. Murad! 

Enige tijd geleden zijn we begonnen met dit nieuwe merk. Dit omdat ik een merk wilde wat nóg specifieker bepaalde huidproblemen kan verminderen en verfijnen. Dr. Murad's producten zijn klinisch bewezen en dierproefvrij! De producten voldoen aan de nauwgezette vormen van veiligheid, werkzaamheid en zorg die je van een arts mag verwachten. Bovendien worden ze ondersteund door Dr. Murads baanbrekende onderzoek naar de meest geavanceerde formules die niet alleen een symptoom of probleem in overweging nemen, maar eerder de totale gezondheid van de huid aanpakken. 2 vliegen in 1 klap!

 

In de collectie van Murad is er een product voor iedere huid. Resultaat op maat is altijd haalbaar, ongeacht leeftijd, huidtype of omgeving:

- Blemisch Control : Op een zachte manier, maar effectieve manier onzuiverheden aanpakken

- Environmental Shield : Deze producten geven een natuurlijke bescherming voor invloeden van buitenaf die zorgen voor tekenen van huid veroudering. (pakt pigmentvlekken ook stevig aan)

-Hydration : Murad, expert op het gebied van huid hydratatie, ontwikkelde deze formule om een gezond uitziende huid te creëren voor alle huidtypes.

Resurgence: Hoogwaardige huidverzorging die zichtbaar de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert, dankzij de Retinol Youth Renewal producten.

 

Ook beschikken we over sets, deze sets bevatten medium-verpakkingen (iets groter dan een tester). Zo kun je eerst proberen of de producten goed bevallen, en ook nog eens makkelijk voor op vakantie!

 

Omdat consequent verzorgen het geheim is voor een mooie huid, adviseren we om van jouw ochtend- en avondritueel een gezonde gewoonte te maken. Verzorg je huid, geniet van deze heerlijke producten en de uitstraling is ook nog eens een feestje op je badkamer!