Defenitief ontharen met de Diode Laser Ice+

 

De Diode-Laser ICE+ met TripleWave technologie is een van de de meest geavanceerde ontharings-lasers van dit moment.

Deze diode laser heeft een zeer krachtig werkvermogen voor behandeling met optimaal ontharings resultaat.

De diode laser is geschikt "single-pass" & "multi-pass" ontharing (SHR), waarmee ook donkere huiden effectief en pijnloos kunnen worden behandeld.

Bij het ontharen met de diode laser warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren.

 

Wat is SHR? 

De SHR-motion methode werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en hernieuwde haargroei te voorkomen. Door de geleidelijke verwarming wordt schade aan het omringende weefsel tot een minimum beperkt. Een hoge frequentie van korte pulsen met een lagere fluence penetreert in de huid, waardoor een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte- ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl de behandeling vrijwel pijnloos is. Met de SHR-motion techniek wordt met het handstuk gelijkmatig meerdere keren bewogen over het te behandelen gebied. Dit zorgt voor een volledige dekking , en evenwichtige energie afgifte.

 

Definitief ontharen kan veilig en comfortabel op nagenoeg elk lichaamsdeel, zoals gezicht, nek, benen, armen, bikinilijn, rug en buik. Snelle & comfortabele definitieve ontharing

• Langdurig resultaat (gemiddeld 90% haarreductie)

• Geen hersteltijd

• Gemiddeld 8 behandelingen nodig (kan meer zijn, ook minder)

• Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn

 

 

Haren juist laten groeien? Nee, zeker niet. We vragen om de haren de dag  voor de behandeling te scheren. Wel zien we de beharing eerst graag even om goed te kunnen beoordelen met wat voor haar we te maken hebben. Dit bekijken we tijdens het intakegesprek.

 

Hoe vaak heb ik een behandeling nodig? We hebben gemiddeld 6 behandelingen met de ontharings-laser nodig. Dit is wisselend per zone. We bespreken dit tijdens het intakegesprek.

De behandeling is af te raden bij:

• Zwangerschap en borstvoeding

• epilepsie

• pacemaker

 • zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht

• kwaadaardige moedervlekken

 

Houd er rekening mee dat je 6 weken voor én 6 weken na de behandeling niet mag zonnen of gebruikt mag maken van de zonnenbank!

 

Is er onderhoud nodig na permanent ontharen?

Haren zijn soms in staat zichzelf te herstellen of kunnen door hormoonschommelingen opnieuw worden aangemaakt. Wij adviseren daarom de beharing in de gaten te houden en eventueel één keer per jaar een onderhoudsbehandeling te plannen.

 

Wilt u meer informatie over deze behandeling? plan dan een consult in via onze online agenda onder het kopje 'afspraak maken'